Ontdek de kracht van Yoga!

Temidden van de hectiek en drukte van het moderne leven biedt yoga een oase van rust en balans.

Verbind je met je lichaam door een combinatie van technieken – houdingen, ademhaling en meditatie. Onze begeleide sessies nemen je mee naar toegankelijke houdingen, stap voor stap. We activeren spieren en stretchen ze, waardoor je lichaam in balans komt en blessures voorkomen worden. 🌟

Het effect van yoga reikt verder dan de mat: het geeft je kracht en kalmte voor het dagelijkse leven. Sta sterker en emotioneel in balans met de vaardigheden die je hier ontwikkelt.

Ontdek hier meer!

2 reacties op “Ontdek de kracht van Yoga!”

Beste Ingrid,

Wij kregen nu pas antwoord van Annekatrien, maar we verstaan dat je reeds rechtstreeks contact hebt opgenomen met haar en je antwoord hebt. Bij deze nog even:

De insteek in de lessen is voornamelijk een milde soft vinyasa. We starten met een intune moment of korte meditatie/ademhalingsoefening.
Elke les is opgebouwd uit enkele series opeenvolgende bewegingen, vaak rond een thema of specifieke zone van het lichaam (nek, onderrug, heupen bvb). Maar steeds toegankelijk.
Ik geef in de lessen altijd veel hints om veilig en correct in de houding te staan in de zin van wat goed voelt voor jouw lichaam. Een goede uitlijning op jouw lijf geschreven, is belangrijker voor mij dan ‘perfect’ in de pose te staan.

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *