INSCHRIJVEN ZWEMMEN KINDEREN EN JEUGD

Inschrijvingen zijn GESLOTEN voor kinderen van 9 jaar of jonger: we zijn volzet! Het inschrijvingsformulier voor het tweede semester, dat start in februari, wordt weer geopend op 2 januari 2022 om 8u 's morgens.

 

We werken met het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt", zonder wachtlijsten. Wees er dus snel bij!

 

Het lidgeld bedraagd € 71 per semester voor 1 zwembeurt per week.
 

Extra kortingen zijn voorzien voor gezinnen met meerdere kinderen zo bedraagd het lidgeld € 65 voor het 2de - en € 60 voor het 3de kind van hetzelfde gezin.

 

Wie al lid is

heeft voorrang en kan zich op het einde van elk semester herinschrijven. Praktische informatie en de data worden meegedeeld via een infobrief, op de pagina van de website of op onze facebook.

 

Wie nog geen lid is 

en zich wil inschrijven moet het onderstaande formulier invullen. Samen met de coördinatoren van de zwemschool / jeugd kijken we of er een plaats vrij is in het juiste zwemgroepje, eventueel na een proefles.
De voorwaarde voor inschrijving is dat uw kind minimaal drie jaar is bij de start van het semester.

 

Om pedagogische redenen en omwille van de veiligheid kunnen wij slechts een beperkt aantal kinderen per groep aanvaarden.

 

LET OP!

Pas na bevestiging door de verantwoordelijke voor de inschrijvingen kinderen/jeugd, worden nieuwe leden ingeschreven.

Gelieve kort te beschrijven wat de zwemervaring van uw kind is. Indien dit de eerste keer zwemles is, vul dan "geen" in.

De Heverleese zwemvereniging zal uw persoonlijke indentificeerbare gegevens nooit doorspelen aan derde partijen noch voor commerciële noch voor andere doeleinden