YOGA VOLWASSENEN

In een tijd waar alles snel moet gaan en alles druk is, helpt yoga om lichter in het leven te staan. Het is niet evident om in de dagelijkse rush op de pauze knop te duwen en volledig te ont-koppelen. Yoga kan je helpen om opnieuw je lichaam te voelen, te vertragen, bij jezelf aan te komen, balans te vinden.

 

Inhoud van de lessen

 

Door een combinatie van technieken (houdingen, ademhaling, meditatie…) maken we bewust verbinding met ons lichaam. Er worden haalbare houdingen voor iedereen aangeboden (of alternatieven) waar je rustig naartoe gepraat wordt. In de lessen besteden we zowel aandacht aan activatie van bepaalde spieren én stretching (het langer maken van de spieren) waardoor je lichaam opnieuw meer in balans komt, je minder kans maakt op blessures en je algemene lichaamshouding verbetert. En je leert vertragen en tot rust komen, als tegenpool van de (fysieke) actie! Je doet als het ware je lichaam en geest opnieuw met elkaar praten. En beide komen daar ‘fitter’ uit!

 

Het effect van yoga is niet alleen voelbaar op de mat, het mooie ervan is dat je deze rust en kracht ook naast je mat meeneemt naar je dagelijkse leven voor meer weerbaarheid en mentaal-emotionele balans!

 

Uitrusting
Een (anti-slip) matje, dekentje en makkelijke losse kledij.

 

Lesgeld
€ 70 per semester, voor 1 les per week.

 

Waar?
Spiegelzaal Redingenhof, R. Vandervaerenlaan 3000 Leuven

 

Wanneer?
Raadpleeg lestabel en/of contacteer de verantwoordelijke via het contactformulier.

Wees snel als je nog wilt inschrijven. Het eerste uur van onze Yoga lessen zit reeds volzet!